Ediția cu numărul 11 a Târgului GAUDEAMUS Timișoara, organizat de Radio România prin Echipa Gaudeamus și Radio Timișoara, va avea loc în perioada 22 – 26 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Victoriei.
Timp de cinci zile, cele mai cunoscute și mai apreciate edituri din România și cei mai reputați distibuitori de carte străină vor aduce în fața timișorenilor pasionați de lectură cele mai recente titluri publicate în țară și peste hotare, bestseller-urile momentului și volume consacrate, excelenți companioni în perspectiva vacanței de vară care se apropie. Oferta ediției va fi completată de o bogată selecție de jocuri educaționale, care, alături de numeroasele volume adresate celor mai tineri cititori, recomandă Târgul Gaudeamus Radio România drept destinația numărul 1 pentru timișorenii plecați în căutarea celor mai atractive și inedite cadouri de 1 Iunie.
Sponsori: IndECO Grup, InfoTouch Systems, Emex, Asociația „Club Lions Bastion Timișoara”, CEWE, Clima Service SRL și Spring Harghita.
Parteneri media: Agenția de presă RADOR și Timiș Online - www.tion.ro

catalog | afiș | standuri

Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 22 mai, la ora 12.15.
Accesul în incinta târgului este liber iar programul de vizitare este următorul: miercuri – vineri, între orele 11.00 și 21.00, sâmbătă, între orele 10.00 ?i 21.00 și duminică, între orele 10.00 și 18.00.

Târgul GAUDEAMUS Timișoara 2019 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS:

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;
  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 22 – 25 mai).

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media