Ediția cu numărul 10 a Târgului GAUDEAMUS Timișoara 2018, organizat de Radio România prin Echipa Gaudeamus și Radio Timișoara, va avea loc în perioada 13 – 17 iunie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Libertății.

Înscrierea expozanților va avea loc în perioada 29 mai – 4 iunie, între orele 9.00 și 16.00, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS a următoarelor documente semnate și ștampilate: contractul cadru (doar expozanții care nu au participat la Târgurile GAUDEAMUS Craiova, Cluj-Napoca și Oradea), actul adițional pentru Gaudeamus Timișoara și condiții de participare. Solicitările primite după data de 4 iunie vor fi soluționate în limita spațiului disponibil. Criteriile de alocare a spațiilor de expunere sunt prezentate în anexa privind condițiile de participare.

Taxa de înscriere în Caravana Gaudeamus este de 35 euro +TVA și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului – cadru. Tarifele de închiriere a standurilor sunt următoarele:

    • 40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard
    • 25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere neamenajată

Târgul GAUDEAMUS Timișoara 2018 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS:

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;
  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 12 – 17 iunie).

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media