În perioada 15 – 19 mai a.c. va avea loc cea de a IX-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Timișoara, eveniment organizat de Radio România - echipa GAUDEAMUS și Radio Timișoara – în centrul comercial Iulius Mall.

Târgul GAUDEAMUS Timișoara 2013 face parte din seria evenimentelor pe care Radio România le organizează cu prilejul dublei aniversări din acest an: 85 de ani de la înființarea postului public de radio și 20 de ani de la inaugurarea Programului LECTURA.

Accesul în incinta târgului, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de marți, 14 mai.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 15 mai, ora 13.10.

Programul de vizitare a târgului este zilnic, între orele 10.00 și 22.00. Intrarea este liberă.

Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozan?ilor în intervalul orar 9.30 – 22.30 și organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării și dezafectării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.

 

Ediția 2013 a Târgului GAUDEAMUS Timișoara readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS:

- Cărțile se întorc acasă – program  de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci din mediul rural;

- Invitați de nota 10: Olimpicii României – prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, din diferite discipline.
Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS  (e-mail: office@gaudeamus.ro , înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 14 – 19 mai).

Partenerii edițieii: Iulius Mall, Automobile Dacia, Fundația pentru Excelență Euromonitor, Șapte Seri.

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente

vizitatori
mass media