Caravana GAUDEAMUS revine la Oradea între 18 și 22 mai! Radio România și Primăria Oradea vă așteaptă din nou în Parcul 1 Decembrie, la statuie!

Profesioniști ai cărții, editori, tipografi, ilustratori, distribuitori de carte, librari, dar și autori, critici literari și traducători vă invită la un spectacol continuu al cărții: Târgul GAUDEAMUS!

Cărți pentru toate vârstele și gusturile, ficțiune contemporană, memorii și jurnale, biografii, volume de poezie, artă, gastronomie, timp liber, studii academice și de specialitate în diferite domenii, de la psihologie și psihanaliză la economie și științe exacte, manuale de limbi străine, dar și multe alte surprize editoriale își așteaptă cititorii la o adevărată sărbătoare a Cărții și a Lecturii!

- Donați cărți! GAUDEAMUS Oradea întră în campania „Cărțile se întorc acasă”, un proiect destinat aprovizionării cu fond de carte a bibliotecilor rurale din România prin donații provenind din partea vizitatorilor și a editorilor prezenți la Târg. Cărțile donate vor fi direcționate către biblioteci rurale din județul Bihor.

- Olimpicii internaționali din această zonă a țării vor fi din nou invitații de nota 10 ai Târgului GAUDEAMUS, în cadrul proiectului derulat la nivel național  de Radio România, sub denumirea Invitați de nota 10: Olimpicii României. Această inițiativă își propune să facă vizibile performanța și competitivitatea învățământului românesc și să premieze elevii cu rezultate de excepție la olimpiadele internaționale pluridisciplinare!

- Lectura și frumusețea premiate la GAUDEAMUS Oradea! Dacă lectura este una dintre pasiunile tale, participă la Concursul Miss Lectura și poți deveni cea mai frumoasă cititoare a Târgului!

 

hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!

expozanți
mass media