GAUDEAMUS Oradea 2017, organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune, va avea loc în perioada 10 – 14 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în premieră în Piața Unirii.
Înscrierea expozanților va avea loc în perioada 12 – 26 aprilie, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS a următoarelor documente semnate și ștampilate, originale, în dublu exemplar: contract (doar expozanții care nu au participat la GAUDEAMUS Craiova și Cluj-Napoca), act adițional, condiții de participare, fișa de înscriere în catalogul participanților și, după caz, fișa pentru propuneri de evenimente.
Solicitările primite după data de 26 aprilie vor fi soluționate în limita spațiului disponibil. Criteriile de alocare a spațiilor de expunere sunt prezentate în anexa privind condițiile de participare.
Taxa de înscriere în Caravană este de 35 euro +TVA și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului – cadru. Tarifele de închiriere a standurilor sunt următoarele:

    • 40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard;
    • 25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere neamenajată.

GAUDEAMUS Oradea 2017 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale Radio România.

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă târgului, în intervalul 9 – 14 mai).

Catalogul participanților
Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media