GAUDEAMUS Oradea 2017, organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune, va avea loc în perioada 10 – 14 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în premieră în Piața Unirii.
Accesul în incintă, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de marți, 9 mai, între orele 10.00 și 20.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 15.00 și 20.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard. 
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 10 mai, ora 12.00.
Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 – 20.30 (miercuri – sâmbătă) și 9.30 – 20.00 (duminică) și organizatorului, în restul intervalului. În ziua alocată amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor revine expozanților.
GAUDEAMUS Oradea 2017 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale Radio România.

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă târgului, în intervalul 9 – 14 mai).

Catalogul participanților
Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media