Ediția 2016 a Târgului GAUDEAMUS Oradea, organizat de Radio România, Primăria Oradea și Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și regiune, va avea loc în perioada 18 - 22 mai, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în parcul 1 Decembrie.
Accesul în incinta târgului, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de marți, 17 mai, între orele 10.00 și 20.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 14.00 și 20.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 18 mai, la ora 12.30.
Programul de vizitare al târgului este următorul: miercuri - sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine astfel:

  • expozanților: în ziua alocată amenajării standurilor, miercuri - sâmbătă în intervalul orar 09.30 - 20.30 și duminică, începând cu ora 09.30;
  • organizatorului, în restul intervalului.

Ediția 2016 a Târgului GAUDEAMUS Oradea readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS:
- Cărțile se întorc acasă - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;
- Invitați de nota 10: Olimpicii României - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.
Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 17 – 22 mai).

Catalogul participanților

Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media