În perioada 7 – 11 mai a. c. va avea loc prima ediție a Târgului GAUDEAMUS Oradea, eveniment inclus începând cu acest an în Caravana GAUDEAMUS. Târgul este organizat de Radio România (Centrul Cultural Media Radio România – echipa GAUDEAMUS) și Primăria Municipiului Oradea și se va desfășura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în parcul 1 Decembrie.

Accesul în incinta târgului, pentru amenajarea standurilor, va fi permis marți, 6 mai, începând cu ora 14.00.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 7 mai, la ora 13.00. Programul de vizitare al târgului este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 – 20.30 (miercuri – sâmbătă) și 9.30 – 15.30 (duminică) și organizatorului, în restul intervalului. În zilele alocate amenajării și dezafectării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor este a expozanților.

Ediția pilot a Târgului GAUDEAMUS Oradea aduce în atenția expozanților și, în premieră, a publicului din acest oraș, două dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS:

- Cărțile se întorc acasă – program  de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci din mediul rural, la diferite discipline;

- Invitați de nota 10: Olimpicii României – prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, din diferite discipline.
Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS  (e-mail: office@gaudeamus.ro , înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 6 – 11 mai).

 

Catalogul participanților

Amplasare standuri


categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente

vizitatori
mass media