Caravana GAUDEAMUS ajunge pe litoral!

Vă doriți o altfel de vacanță? Noi vă propunem să ne însoțiți într-o croazieră inedită pe o mare de cărți la GAUDEAMUS Estival, ediția a IX-a!

GAUDEAMUS revine în acest an pe malul mării, în premieră în Piațeta Perla din Mamaia, pentru ediția cu numărul 100! Vă așteptăm, timp de cinci zile, între 12 și 16 august, cu o mulțime de cărți proaspete și îmbietoare, dar și cu evenimente culturale și concursuri cu premii atractive pentru public!

Aveți nevoie de un răgaz pentru a vă adăposti de soarele dogoritor? Noi vă oferim alternativa unui eveniment dinamic și interactiv, cu invitați joviali și puși pe vorbă: autori, editori, traducători, critici literari, cu toții mari iubitori de literatură, dar și de vacanță!

Biblioteca de acasă a devenit neîncăpătoare? Noi vă așteptăm să donați cărți, în campania de donație de carte care va avea loc la Târgul GAUDEAMUS Litoral 2017: volumele donate de vizitatorii și expozanții Târgului vor fi distribuite către biblioteci rurale din Dobrogea.

GAUDEAMUS Litoral premiază frumusețea și pasiunea pentru lectură! Dacă ești o împătimită a lecturii și te afli la mare în perioada 12 - 16 august, vino la Târgul de carte GAUDEAMUS Litoral și poți deveni Miss LECTURA!


hartă acces / amplasament și program / participanți și evenimente / galerie foto / donați cărți!
expozanți / mass media