GAUDEAMUS Litoral 2018: mii de vizitatori, zeci de premii si o atmosferă de neuitat
(16 august 2018)

Editia cu numărul 10 a Târgului Gaudeamus Litoral, organizat de Radio România în perioada 11 – 15 august în Piateta Perla din Mamaia, s-a încheiat aseară mult prea repede, în opinia iubitorior de carte aflati la mare în aceste zile.  Zeci de premii acordate la Tombola Gaudeamus, o ofertă de carte si jocuri extrem de tentantă si un program bogat de evenimente literare si muzicale au constituit punctele majore de atractie pentru cei circa 8.000 de vizitatori care au ajuns în acest an la Gaudeamus Litoral.
Evenimentul s-a derulat sub semnul mai multor aniversări – Centenarul Marii Uniri, 90 de ani de Radio România, 140 de ani de la unirea Dobrogei cu România si 10 editii de Gaudeamus la malul mării - fiecare dintre ele marcată prin proiecte si evenimente specifice Târgului Gaudeamus.
Eveniment organizat de Radio România, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța.
Partener principal: BRD Groupe Société Générale
Parteneri: Emex, sportpartner.ro, Borsec, Rose Mary, IndEco Grup, Raja SA Constanța, RATC Constanța, Regional Air Services, Statul Major al Forțelor Navale – Muzica Forțelor Navale, Centrul Cultural Județean Constanța Teodor T. Burada
Parteneri media: Agenția de Presă Rador, Alpha Media TV, Constănțeanul, mediaTRUST, Televiziunea Media TVevenimente-constanța.ro, Ziua de Constanța.

Târgul GAUDEAMUS Litoral 2018 s-a deschis astăzi
(11 august 2018)

Cartea face valuri la GAUDEAMUS Litoral!
(6 august 2018)

Gaudeamus 100 și-a desemnat câștigătorii

Radio România aniversează “Gaudeamus 100” la malul mării

Gaudeamus 100 – ediție aniversară la malul mării

2016:

GAUDEAMUS Litoral 2016 - Bilanțul ediției

GAUDEAMUS Litoral 2016 potolește setea de lectură

Număr record de evenimente la GAUDEAMUS Litoral 2016

2015:

17 august 2015 - Bilanț final

13 august 2015 - Conferința de presă / Comunicat de presă

5 august 2015 - Cărțile nu iau vacanță!

vizitatori / expozanți