Cea de a XI-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Radio România - Litoral va avea loc în perioada 1 – 5 august a. c. și se va desfășura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia. Evenimentul este organizat de Radio România – Echipa Gaudeamus si Radio România Constanța.
Înscrierea expozanților la Caravana GAUDEAMUS Radio România, ediția Litoral 2019, va avea loc în perioada 24 iunie - 3 iulie, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea prin e-mail, către Secretariatul GAUDEAMUS, a următoarelor documente semnate și ștampilate: contractul cadru (doar expozanții care nu au participat la nici unul dintre Târgurile Gaudeamus Radio România 2019), actul adițional pentru Gaudeamus Litoral și anexa Condiții de participare. Solicitările primite după data de 3 iulie vor fi soluționate în limita spațiului disponibil. Criteriile de alocare a spațiilor de expunere sunt prezentate în anexa privind condițiile de participare.

Oferta de participare

Taxa de înscriere în Caravana Gaudeamus este de 35 euro +TVA și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului – cadru.
Tarifele de închiriere a standurilor sunt următoarele: 
-        40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard*; 
-        25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere neamenajată.
Pentru participarea la minimum cinci dintre târgurile din Caravana Gaudeamus Radio România 2019, expozanții vor primi un discount de 5% din valoarea cumulată a actelor adiționale aferente celor cinci evenimente. Discountul va fi acordat cu prilejul ultimului eveniment la care veți participa. (ex.: în situația în care intenționați să participați la cel puțin unul dintre următoarele evenimente – Brașov și Iași – vă rugăm să nu completați rubricile aferente discountului, din actul adițional - 4.1. și 4.2.)

*Dotările pentru standurile amenajate standard sunt prevăzute la punctul 7 din anexa privind condițiile de participare, iar eventualele cereri de dotări suplimentare pot fi adresate Secretariatului GAUDEAMUS, până cel mai târziu la data de 3 iulie, pe baza ofertei firmei care va construi standurile. Plata acestor dotări suplimentare va fi făcută direct către constructor, pe baza documentelor emise de către acesta. 
  
Programul de vizitare este zilnic între orele 15.00 - 23.00

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți si evenimente
vizitatori / mass media