Cea de a VIII-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Litoral, organizat de Radio România - Centrul Cultural Media și Radio Constanța - va avea loc în perioada 11 – 15 august a. c. și se va desfășura în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în premieră în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia.

Standurile pot fi amenajate în zilele de miercuri, 10 august - între orele 14.00 și 20.00 - și joi, 11 august, între orele 8.00 și 12.00.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc joi, 11 august, la ora 17.00.
Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 15.00 și 23.00 iar intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine astfel:
- expozanților: în zilele alocate amenajării standurilor, în intervalele orare anunțate pentru amenajare, joi – luni în intervalul orar 14.30 – 23.30 și marți, între orele 8.00 și 12.00;
- organizatorului, în restul intervalului.

Ediția 2016 a Târgului GAUDEAMUS Litoral readuce în atenția publicului unul dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS: "Cărțile se întorc acasă" - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice. Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestui proiect sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 10 - 14 august).

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media