În perioada 27 februarie - 3 martie a.c. va avea loc cea de a 18-a ediție a Târgului GAUDEAMUS Craiova, eveniment organizat de Radio România. GAUDEAMUS Craiova, evenimentul de debut la Caravanei Gaudeamus Radio România, va fi găzduit, conform tradiței,  de foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu”.
Înscrierea expozanților va avea loc în perioada 13 - 20 februarie, luni - joi între orele 9.00 și 16.00, vineri între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea prin e-mail, către Secretariatul GAUDEAMUS, a contractului și a anexelor aferente, semnate și ștampilate.
Taxa de înscriere la Caravana Gaudeamus Radio România este de 35 euro +TVA și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului.
Tarifele de participare sunt următoarele:

    • 40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard;
    • 25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere.

Ediția 2018 a evenimentului readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS:

  • Cărțile se întorc acasă - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci din mediul rural;
  • Invitați de nota 10: Olimpicii României - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, din diferite discipline.

    Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă, în intervalul 27 februarie - 2 martie).

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media