În perioada 28 februarie – 4 martie a.c. va avea loc cea de a XVII-a ediție a Caravanei GAUDEAMUS în Craiova, eveniment organizat de Radio România. GAUDEAMUS Craiova va fi găzduit, conform tradiției, de foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu” și deschide seria evenimentelor pe care Radio România le organizează în acest an sub sigla GAUDEAMUS.
Accesul în incinta târgului, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de marți, 27 februarie, între orele 9.00 și 18.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 16.00 și 18.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard. 
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 27 februarie, ora 12.00.
Programul de vizitare al târgului este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 18.00, duminică, între orele 10.00 și 14.00. Intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 – 18.30 (miercuri – sâmbătă) și 9.30 – 18.00 (duminică) și organizatorului, în restul intervalului. În ziua alocată amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor revine expozanților.

Ediția 2018 a evenimentului readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele inițiate în ultimii ani sub sigla GAUDEAMUS:

  • Cărțile se întorc acasă - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci din mediul rural;
  • Invitați de nota 10: Olimpicii României - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, din diferite discipline.

    Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incintă, în intervalul 28 februarie - 4 martie).

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori
mass media