GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2017, organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media și Radio Cluj, va avea loc în perioada 5 – 9 aprilie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.
Înscrierea expozanților va avea loc în perioada 13 - 24 martie, de luni până joi între orele 9.00 și 16.00, vineri, între orele 9.00 și 14.00, prin expedierea către Secretariatul GAUDEAMUS a următoarelor documente semnate și ștampilate, originale, în dublu exemplar: contract (doar expozanții care nu au participat la GAUDEAMUS Craiova), act adițional, condiții de participare, fișa de înscriere în catalogul participanților și, după caz, fișa pentru propuneri de evenimente.
Solicitările primite după data de 24 martie vor fi soluționate în limita spațiului disponibil. Criteriile de alocare a spațiilor de expunere sunt prezentate în anexa privind condițiile de participare.
Taxa de înscriere în Caravană este de 35 euro +TVA și se achită o singură dată, indiferent de numărul evenimentelor la care expozanții vor participa, la încheierea contractului – cadru. Tarifele de închiriere a standurilor sunt următoarele:
  • 40 euro + TVA /mp, pentru standurile amenajate standard*;
  • 25 euro + TVA /mp, pentru suprafață de expunere neamenajată.

Oferta de participare este disponibilă aici

GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2017 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS:

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 4 - 8 aprilie).

 

Catalogul participanților / programul manifestărilor

Planul de amplasare a standurilor

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media