GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2017, organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media și Radio Cluj, va avea loc în perioada 5 – 9 aprilie, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în Piața Unirii.
Accesul în incintă, pentru amenajarea standurilor, va fi permis începând de marți, 4 aprilie, între orele 10.00 și 20.00 pentru expozanții cu standuri în amenajare proprie și 15.00 și 20.00, pentru expozanții cu standuri amenajate standard.
Deschiderea oficială a ediției va avea loc miercuri, 5 aprilie, ora 11.00.
Programul de vizitare este următorul: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, duminică, între orele 10.00 și 15.00. Intrarea este liberă.
Supravegherea standurilor și a exponatelor revine în exclusivitate expozanților, în intervalul orar 9.30 – 20.30 (miercuri – sâmbătă) și 9.30 – 20.00 (duminică) și organizatorului, în restul intervalului. În ziua alocată amenajării standurilor, răspunderea pentru supravegherea standurilor revine expozanților.

GAUDEAMUS Cluj-Napoca 2017 readuce în atenția publicului și a expozanților două dintre proiectele tradiționale GAUDEAMUS:

  • „Cărțile se întorc acasă” - program de anvergură națională, al cărui principal obiectiv este reorientarea unui important fond de carte obținut din donațiile din partea expozanților și a vizitatorilor către biblioteci publice;

  • „Invitați de nota 10: Olimpicii României” - prin intermediul căruia Radio România recompensează și promovează performerii din învățământul românesc, la diferite discipline.

Expozanții care doresc să aloce un fond de carte acestor proiecte sunt invitați să se adreseze Secretariatului GAUDEAMUS (e-mail: office@gaudeamus.ro, înainte de debutul manifestării sau în incinta târgului, în intervalul 4 - 8 aprilie).

 

Catalogul participanților / programul manifestărilor

Planul de amplasare a standurilor

 

categorii de expozanți / oferta înscriere / plan de amenajare / participanți și evenimente
vizitatori / mass media